Busquem persones per ser mentores majors de 65 anys al Maresme!

En el marc del Programa d’Ajuda entre Iguals (JUNTS) de gent gran impulsat per la Càtedra d’Envelliment i Qualitat de Vida del TecnoCampus, Universitat Pompeu Fabra, amb la col·laboració de la Federació d’Associacions De Gent Gran de Catalunya (FATEC) i amb el suport de la Fundació la Caixa i la Diputació de Barcelona, el proper mes de novembre iniciarem els tallers de capacitació de mentoria per a gent majors de 65 anys.

Es duran a terme un total de 3 sessions totalment gratuïtes amb 30 minuts de pausa cafè. Té com objectiu principal que les persones assistents es formin com mentors/es proporcionant-los eines relacionades amb la soledat no desitjada de la gent gran del Maresme. Els participants obtindran obsequis de marxandatge.

Dies: 8, 15 i 22 de novembre 2023. Horari: 10:00h a 13:30h

Ubicació:  presencial a la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme. Passeig Adolf Comeron, 10 – 08302 Mataró.

Compartir i fer xarxa és la millor manera d’avançar i combatre la soledat en persones grans. Sigues un lider local indispensable per la teva comunitat.

T’animem a contactar amb nosaltres per trobar junts la forma de participació que millor s’adapti a la teva disponibilitat.

Escriu-nos a catedraenvelliment@tecnocampus.cat o per telèfon al 697.140.491

Per més informació, apropeu-vos en persona a la recepció de l’Escola de Ciències de la Salut TecnoCampus.

Carta Informativa 

Cartell_RodaliesMataro

Resum executiu_cat