El servei de projectes i suport a la recerca del TecnoCampus ha presentat un nou vídeo per reactivar i promoure la feina, i activitats que realitza la Càtedra d’envelliment i qualitat de vida. La peça promocional destaca la Càtedra com un fil conductor capdavanter a nivell comarcal que ha treballat intensament per crear la combinació perfecta entre formació, innovació i recerca.

El vídeo, produït amb la col·laboració de “La Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT)”, se centra en mostrar l’esforç de la Càtedra per poder acollir esdeveniments del sector salut, i continuant establint relacions amb les empreses del territori. La seva connectivitat en xarxa amb diferents actors socials, i sanitaris ha generat a impulsar projectes fent que el Maresme esdevingui una destinació clau d’envelliment saludable i de benestar per a les persones grans.

Més informació a: www.tecnocampus.cat/recerca/catedres