El passat dimarts 4 de juliol es va celebrar al TecnoCampus l’acte de cloenda i lliurament de diplomes del programa Tecnocampus Sènior. Aquest ha estat impulsat per la Càtedra d’Envelliment i Qualitat de Vida i el Centre de Formació Permanent HUB4T, i ha comptat amb la participació persones majors de 55 anys, que han aprofitat aquesta oportunitat per ampliar els seus coneixements i adaptar-se als reptes de la societat actual.

Aquest programa ofereix a les persones participants l’oportunitat d’incorporar-se a la universitat i gaudir d’un espai de formació, participació i convivència intergeneracional, amb més de 50 assignatures organitzades trimestralment en àrees de coneixement com l’empresa, la tecnologia, les indústries culturals i la salut. Paral·lelament, els brinda la possibilitat d’interactuar amb estudiants de grau, a més de participar en les diverses activitats organitzades.

En l’acte de cloenda, els estudiants van rebre els diplomes i a més, es va reconèixer l’esforç i la dedicació. Els participants, per la seva part, van mostrar una dedicació exemplar durant tot el programa, demostrant que l’edat no és un obstacle per a l’aprenentatge i la recerca de nous reptes.

El Tecnocampus Sènior és una iniciativa innovadora i exitosa que ha contribuït a potenciar les habilitats digitals i professionals dels participants. Els estudiants han demostrat que mai és massa tard per aprofundir en els coneixements.

Blog Hub4T  https://hub4t.tecnocampus.cat/finalitza-el-curs-academic-2022-23-del-tecnocampus-senior-programa-que-obre-la-universitat-a-les-persones-majors-de-55-anys/