BARCELONA CONTRA LA SOLEDAT (Ajuntament de Barcelona) 9 i 10 de novembre 2022 a l’Auditori del Campus Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra (Roc Boronat 138, Barcelona) de 9:00h a 17:30h.

Avui s’estan celebrant les Jornades Internacionals sobre la Soledat a Barcelona per reflexionar sobre la matèria amb un enfocament multidisciplinari i mirar de construir una xarxa de ciutats contra la soledat no desitjada.

La Dra. Esther Cabrera, directora de la Càtedra d’Envelliment i Qualitat de Vida del TecnoCampus va presentar el treball “LA FEMINIZACIÓN DE LA SOLEDAD EN LA VEJEZ” en un dels quatre eixos temàtics Soledat i cicles vitals: com es viu la soledat al llarg de la vida? que va ser acceptat com a comunicació en format digital.

El congrés és gratuït, obert a tota la ciutadania i en format híbrid. Durant les jornades, es pot veure en línia el treball dins la plataforma virtual ‘Meetkey’.

També el podeu trobar disponible en aquest enllaç pdf (barcelona.cat)

A Barcelona hi ha 70.000 persones que se senten soles, per això des de la Càtedra volem ajudar i promoure projectes i/o serveis a pal·liar la soledat no desitjada al Territori.

Continuarem treballant per a que aquest repte social no esdevingui un factor important d’exclusió i vulnerabilitat. Crear models estratègics vetllant per la millora, suport i qualitat en les diferents etapes del cicle de vida.