La professora de l’Escola Superior de Ciències de la Salut del TecnoCampus, Esther Cabrera, i directora del Màster Universitari en Atenció Integrada en la Cronicitat i l’Envelliment i de la Càtedra d’Envelliment i Qualitat de vida ha estat inclosa en un rànquing del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), amb 5.000 científiques espanyoles i estrangeres, obtenint la posició número 3053 de 5600 en total. Amb aquesta llista es visualitza per primera vegada al TecnoCampus com a institució que aposta per la recerca.

El CSIC ha publicat la seva primera classificació amb les 5.000 científiques espanyoles i estrangeres, que investiguen en organismes espanyols, classificades segons els indicadors dels seus perfils personals públics en la base de dades Google Acadèmic (Google Scholar en anglès), un motor de cerca especialitzat en contingut i bibliografia científica.

Aquest treball pretén incrementar la visibilitat del treball realitzat per les investigadores i forma part de les polítiques d’igualtat i diversitat del CSIC. És una aposta per la transparència i un esforç per conèixer la contribució de les nostres investigadores.

La Dra. Cabrera coordina el Grup de recerca en Atenció a la Cronicitat i Innovació en Salut (GRACIS). Grup de recerca consolidat on treballen investigadors/es de l’àmbit de la salut i les ciències socials. El grup treballa en les següents línies: envelliment i qualitat de vida, Innovació en Salut, valoració i intervenció integral en fisioteràpia i gènere i salut. Actualment, es porten en marxa diferents projectes nacional i internacionals relacionats amb les línies del grup i liderat per docents del Màster en Atenció Integrada en l’Envelliment i la Cronicitat, juntament amb estudiants de màster i doctorands.