La Nit Europea de la Recerca, a la que enguany s’ha adherit el TecnoCampus, és un esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la ciència que se celebra cada any en més de 300 ciutats de 30 països d’Europa el darrer divendres de setembre. El seu objectiu és apropar la recerca i els seus protagonistes al públic de totes les edats i donar a conèixer la recerca i la innovació de manera planera i divertida.

En l’edició d’enguany, emmarcada sota el lema “Recerca pel canvi”, que vol transmetre la importància de la recerca de les institucions catalanes i la seva repercussió en el nostre dia a dia, el TecnoCampus hi participa amb dues propostes.

Per una banda, i coincidint amb el fet que el dia 1 d’octubre se celebra el Dia Internacional de la Gent Gran, la Càtedra d’ Envelliment i Qualitat de Vida impulsa la xerrada “Com voldràs que et cuidin quan siguis gran?”. Nous escenaris més allà de les cures familiars, per convidar a reflexionar sobre la vellesa i la cura.

Tothom interessat en el tema, des de gent gran, famílies, persones amb dependència, cuidadors no professionals de la comarca del Maresme poden assistir-hi per conèixer noves maneres d’entendre la cura de les persones i potenciar i visualitzar a Mataró com a ciutat cuidadora.

La xerrada tindrà lloc el 30 de setembre a la sala Laia l’Arquera de l’edifici de TCM2, a les 10.30h. Per assistir-hi, cal formalitzar la inscripció en aquest enllaç.

Aquestes activitats compten amb la col·laboració de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) del Ministerio de Ciencia e Innovación.

Volem comptar amb la vostra participació! Apunta-t’hi!