Des del Consell Comarcal del Maresme amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, han organitzat les jornades “La solitud de les persones grans al Maresme” que se celebraran el proper 1 d’octubre a la Sala d’Actes del Café del Mar (C/Santa Rita 1, 08301 Mataró) a partir de les 9:30h.

Com a convidada especial per a la inauguració de la jornada, la Dra. Esther Cabrera, Directora de la Càtedra d’Envelliment i Qualitat de Vida oferirà una ponència titulada ‘De lluitadores a invisibles: La solitud de les dones grans avui’. En la seva intervenció, abordarà la temàtica de la solitud des de la perspectiva de la prevenció, aportant exemples de diversos projectes i iniciatives locals.

Durant el matí, es tractaren aspectes en profunditat de com es despleguen els programes de lluita contra la solitud no desitjada a diferents municipis de la comarca, a través de la participació de les tècniques de Serveis Socials. A més, també es donarà a conèixer l’impacte del programa NEXES de la Diputació de Barcelona a la comarca i com s’està desenvolupant el projecte “Prevenint la Solitud” gestionat per la Fundació Social Obra de Maria i la FATEC.

Per a més informació, podeu consultar el Programa soledat gent gran Maresme

En el següent formulari trobareu l’enllaç d’inscripció: https://forms.gle/xMX8Jmn6mFn6xnzVA 

Esperem comptar amb la vostra presència!