La Càtedra d’envelliment i qualitat de vida està treballant en el projecte TecnoCampus Sènior, que oferirà pel curs vinent un seguit d’assignatures per a persones majors de 60 anys, sense necessitat d’examinar-se i com un alumne més de grau.  Les persones que vulguin matricular-se ho podran fer de les assignatures que vulguin, i compartiran classe amb la resta de persones del grau. L’objectiu és poder acostar la Universitat a un major número de persones, i oferir ensenyaments superior a totes les persones que en tinguin ganes. No cal tenir cap nivell formatiu previ, simplement ganes de poder aprendre i compartir experiències i coneixements amb la resta de la comunitat universitària. La Càtedra d’Envelliment i Qualitat de Vida vehicularà qualsevol dubte i acompanyarà a les persones que decideixen matricular-se en qualsevol dubte que tinguin. L’inici de la docència serà el gener del 2023.