Àmbits d’actuació

Activitats que desenvoluparà la càtedra:

Aplicant el Model proposat de la CEQV i seguint el marc de referència dels àmbits propis de les Càtedres-Empresa de la Universitat Pompeu Fabra i els objectius abans esmentats, es proposa desenvolupar accions:

Activitats de Recerca i transferència de coneixement

Activitats de Educació i Formació continua

Activitats de Promoció de la Salut

Àmbits d’actuació

Font: Generalitat de Catalunya

EMPRESES

Doctorats industrials

El Pla de Doctorats Industrials és una iniciativa del Govern de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el sistema universitari i de recerca català, que té per objectius:

  1. Contribuir a la competitivitat i a la internacionalització del teixit industrial català.
  2. Retenir el talent del nostre país i captar el talent internacional.
  3. Situar els estudiants de doctorat en condicions de desenvolupar projectes d’R+D+I en entorns empresarials.
PERSONES

TecnoCampus Senior

Un punt de trobada i participació per persones grans on es debatrà temes d’interès per la gent gran i on es fomentarà l’intercanvi intergeneracional amb estudiants del TecnoCampus. Tindrà cura d’un programa formatiu d’ampli abast divulgatiu i proper als àmbits socials (casals, associacions, clubs, etc.) de la població a la qual va destinat. Divulgació i formació per a la millora constant dels hàbits de vida saludable, la promoció de la salut i la prevenció de les malalties i la rehabilitació formaran part dels objectius formatius que directament s’enfocaran a la població de referència per “envellir amb dignitat i qualitat de vida”.

SOCIETAT I TERRITORI/ ACADEMIA/FUNDACIÓ

PROJECTE MATARÓ CIUTAT CUIDADORA

Mataró, ciutat cuidadora és un projecte centrat en les persones amb malalties cròniques, en situació de soledat i pobresa i que estan en el seu final de vida, donant eines i posant en valor la seva cura i la de les persones que estan al seu voltant. Un projecte que vol transformar la ciutat perquè esdevingui un lloc amable per a viure-hi i, per tant, que tingui la sostenibilitat de la vida com a centre de les seves decisions de planificació i disseny urbà així com en la cohesió social i que treballa en col·laboració estreta amb els projectes i agents relacionat amb la cura, el  Projecte de Mataró, ciutat amiga de les persones grans i el Projecte Radars implantat al barri de la Llàntia.

VOLS PARTICIPAR EN ELS ÀMBITS D’ACTUACIÓ O COL·LABORAR AMB LA CÀTEDRA

Les accions i àmbits d’actuació de la Càtedra d’Envelliment són molt ambiciosos i transversals. Si hi vols aportar alguna informació o tens algún dubte fes servir aquest formulari